Begeleider sportactiviteiten

Het Punt is een multifunctionele accommodatie waar veel mogelijk is. Zo kunnen er in Het Punt bijvoorbeeld kinderfeestjes worden gehouden, maar ook een teambuildingsdag behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast organiseert Het Punt regelmatig een Sport- en Spelmiddag voor kinderen en staat ook een Teenage party op onze agenda. Voor al deze activiteiten zijn wij op zoek naar een sportieve en enthousiaste vrijwilliger die deze activiteiten kan begeleiden, maar daarnaast ook mee wil denken over nieuwe activiteiten.

Voor deze functie zijn wij op zoek naar gemotiveerde en zelfstandige vrijwilliger die enige ervaring heeft in het begeleiden van activiteiten. De werktijden zijn afhankelijk van de evenementen/activiteiten en zullen dus op oproepbasis plaatsvinden.

Wat vragen wij van u?

  • Ervaring in het begeleiden van activiteiten
  • Flexibiliteit: werktijden afhankelijk van evenementen
  • Enthousiast en een servicegerichte houding
  • Woonachtig in een straal van 20 kilometer van Het Punt
Het Punt is een plek waar iedereen welkom is. Het is een ontzettende leuke plek om te werken

Het Punt is een plek waar iedereen welkom is. Het is een ontzettende leuke plek om te werken.

Marieke van der Kooi - Coördinator vrijwilligers

Wat heeft Het Punt u te bieden?

Allereerst een leuke werkplek waar veel enthousiaste en gemotiveerde mensen werken. Daarnaast ontvangt u naast een reiskostenvergoeding ook de mogelijkheid om gratis voorstellingen te bezoeken en om workshops en trainingen te volgen. Tevens wordt er minimaal één keer per jaar een gezellig uitje of barbecue georganiseerd.

Wilt u meewerken aan het succes van Het Punt?
Laat uw gegevens achter door onderstaand formulier in te vullen. Wij nemen dan contact met u op, wij hebben u hard nodig!

Aanmelden als vrijwilliger