MA, naar het boek van Hugo Borst en vertolkt door Loek Peters

9 november 2018 (20:00) € 17,50

Theater met een toefje Zorg komt na het grote succes van vorig jaar (documentaire ‘Het doet zo zeer’ van Heleen van Royen) terug naar Het Punt. Dit keer met de voorstelling ‘Ma’, naar het boek van Hugo Borst en vertolkt door Loek Peters (bekend van o.a. Penoza).

Ma stond altijd klaar voor haar zoon. Maar inmiddels heeft ‘meneer Alzheimer’ de rollen genadeloos omgedraaid. De zoon moet nu voor zijn moeder zorgen. Maar hoe doet hij dat? De tragische solovoorstelling Ma is gebaseerd op het hartverscheurende boek dat Hugo Borst in 2015 schreef over de aftakelende geest van zijn moeder en haar onvermijdelijke verhuizing naar een verpleeghuis. SOLO Stories, de makers van MA, brengen met deze aangrijpende, voor velen herkenbare voorstelling, een liefdevol portret van een moeder in de woorden van haar zoon. Zijn dilemma’s, zijn angsten en zijn moederliefde worden vertolkt door Loek Peters.

Kaartverkoop

Klik HIER voor kaarten. Tip: Wees er snel bij!

Kaarten kosten € 17,50 per stuk. Leden van Zorgaccent betalen € 10,- per kaart. Neem tijdens kantooruren contact op met Het Punt om uw kaarten met korting te reserveren. Rolstoelplaatsen zijn tevens te reserveren via Het Punt.