Sound of Silence The Story of Simon & Garfunkel

30 september 2017 (20:00) € 15,00

Joost Botman en Niels van der Gulik komen uit West-Friesland maar als zij het repertoire van hun helden Paul Simon en Art Garfunkel zingen, nemen zij het publiek moeiteloos mee naar New York, waar dit meest succesvolle muzikale duo ooit, begon.

Met behulp van prachtige muziek, verhalen, anekdotes en beelden uit de roerige jaren 60 en 70 vertellen Joost en Niels op boeiende en droogkomische wijze over Simon en Garfunkels weg naar succes, de botsingen tussen de twee mannen, hun professionele scheiding en het legendarische reünieconcert in Central Park in 1981.

Net als Simon en Garfunkel zijn de vrienden Joost en Niels soms ook op zoek naar verbondenheid, maar in hun muzikale spel vinden ze elkaar altijd weer terug. De lol spat er vanaf bij de uptempo nummers en bij de breekbare nummers bezorgen ze het publiek kippenvel. Sound of Silence is niet alleen een feelgoodconcert, het werpt ook een nieuw licht op tijdloze hits als The Boxer, Mrs. Robinson, The Sound of Silence, Cecilia en Bridge over Troubled Water.

Joost Botman: zang, gitaar en piano   Niels van der Gulik: zang   Bert Schipper: percussie

Aanvangstijden
Aanvang concert om 20:00 uur.

Kaartverkoop
De kaarten kosten in de voorverkoop € 15,- per persoon en aan de kassa (indien nog beschikbaar) € 17,50 per persoon. Online kaartverkoop is niet meer mogelijk voor deze voorstelling. De laatste kaarten zijn in de verkoop, wees er dus snel bij als u deze voorstelling niet wil missen! Stuur een email naar reservering@welkombijhetpunt.nl of bel met Het Punt op telefoonnummer 0546 – 705050 om nog te reserveren.