The Whiskey Teacher: Henri Goossen

21 oktober 2017 (21:00) € 30,00

“An evening with joy, laughter and whisky….”

De whisky-expert pur sang Henri Goossen laat u de intrigerende wereld van whisky ontdekken, een professionele whiskyproeverij onder het motto van: NOSING – TASTING – ENTERTAINING. Henri Goossen is een whisky entertainer die u meeneemt op een inspirerende reis langs de verschillende whiskylanden. Op zijn eigen originele wijze laat hij u proeven van het mooie dat whisky heet. Henri onderwijst, entertaint en vermaakt de deelnemers, zodat u aan het eind van zijn betoog hoe dan ook met een glimlach om de lippen zult vertrekken.

Whiskydrinken is niet zomaar drinken: Het is emotie gecombineerd met passie, doorspekt met het ultieme genieten. En tijdens zijn betoog zijn historie, humor en kennis van land en volk de rode draad. Uitermate geschikt voor iedereen die een leerzame maar vooral ontspannende en leuke avond wil beleven.

Aanvangstijden
De whiskyproeverij start om 21.00 uur.

Kaartverkoop
Er is plek voor maximaal 35 personen, dus heeft u interesse in dit evenement wees er dan snel bij. U kunt zich aanmelden door uw gegevens (naam – adres – woonplaats – telefoonnummer – aantal personen) te mailen naar het e-mailadres reservering@welkombijhetpunt.nl. Vervolgens ontvangt u binnen 7 werkdagen een factuur per email. Zodra deze factuur is overgemaakt ontvangt u een bevestiging per email welke tevens uw entreebewijs is voor de proeverij.

De prijs voor dit evenement is € 30,- en dat is inclusief whisky.