Maandelijks onze agenda per e-mail ontvangen?
Ja. Ik meld me aan!

Locatie & openingstijden

Openingstijden

De openingstijden van het Punt zijn afhankelijk van de activiteiten die in Het Punt plaatsvinden. Over het algemeen genomen betekent dit dat Het Punt van maandag tot en met vrijdag van 08.00 uur tot circa 22.00 uur geopend is (met uitzondering van de vakanties). Op zaterdag openen wij de deuren om 09.00 uur en wij sluiten wanneer de laatste activiteit is afgelopen. Op zondag is Het Punt alleen geopend als er activiteiten in het pand zijn.

In de vakanties is Het Punt vanaf 09.00 uur geopend. Afwijkende openingstijden worden ook aangegeven op facebook en op de deur van Het Punt. Tevens zullen afwijkende openingstijden ook op deze website onder NIEUWS vermeld worden.

Het Punt en onze medewerkers zijn dynamisch en flexibel; uw eindtijd is onze eindtijd.

De verenigingen en organisaties die wij huisvesten, hanteren hun eigen openingstijden.

Locatie

Het adres van Het Punt is:
Burgemeester Koetjestraat 2
7681 ZP Vroomshoop

Burgemeester Koetjestraat is een nieuw aangelegde straat in het centrum van Vroomshoop. De straat is een eerbetoon aan de geliefde ex-burgemeester van Twenterand Helmer Koetje die in 2010 overleed. Koetje’s weduwe Petra van der Kwast onthulde op 9 november 2013 samen met haar kinderen het straatnaambord.

Wanneer uw navigatiesysteem de straatnaam niet herkent, kunt u het beste Julianastraat 34 – 38 aanhouden.

LET OP: Van maandag 15 januari 07.00 uur t/m maandag 30 april 18.00 uur wordt er gewerkt aan de provinciale weg (N750) Vriezenveen – Vroomshoop N750. Hierdoor is onder andere de Brugstraat en Smidstraat in Daarlerveen afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid via de N341 (Vroomshoop naar Westerhaar-Vriezenveensewijk en vice versa) en de N36. Een omleidingsroute vindt u hier.

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid bij Het Punt en mocht bij Het Punt nu alle parkeerplaatsen vol zijn dan kunt u bij het winkelcentrum achter Het Punt parkeren (adres voor navigatie: Linderflier 25 of Stobbelaan 18). Vanaf hier is het 2/3 minuten lopen naar Het Punt.

Het NS station in Vroomshoop ligt direct achter Het Punt en Het Punt is dus ook per openbaar vervoer perfect bereikbaar. Vanaf het station/perron gaat u met de trap naar beneden, slaat u rechtsaf en dan daarna direct weer rechts (Burgemeester Koetjestraat). De hoofdingang van Het Punt bevindt zich aan de voorzijde van het gebouw. U dient dus even om het gebouw te lopen om bij de hoofdingang te komen. Loopafstand circa 2/3 minuten lopen.

Kalender Het Punt