Koningsdag in Vroomshoop bezocht door ruim 7.000 bezoekers

Geplaatst op

VROOMSHOOP – De vrijmarkt op Koningsdag in Vroomshoop is bezocht door ruim 7.000 bezoekers. Nooit eerder kwamen zoveel mensen op de ‘kleedjesmarkt’ af. Ook de vrijmarkt telde met bijna 150 deelnemers een record aantal deelnemers. In totaal was de route langs kleedjes, kramen en kinderattracties meer dan een halve kilometer lang. Het was voor het eerst sinds 2015 dat de vrijmarkt weer in de buitenlucht voor Het Punt plaatsvond.

 

“Nagenoeg alles viel op z’n plek dit jaar. Het weer was goed en de belangstelling overtrof onze verwachtingen. We kunnen terugkijken op een zeer geslaagd Koningsweekend”, zei Lute Gombert, voorzitter van de organiserende Oranjevereniging Vroomshoop.

Het programma in Vroomshoop was dit jaar voor het eerst uitgebreid met een Koningsnacht, voorafgaand aan Koningsdag. Meer dan 300 mensen kwamen op deze eerste editie af, waarbij er livemuziek was van de feestband Bandje Speciaal. “We mochten veel positieve reacties ontvangen van de bezoekers. Het wordt gewaardeerd dat we ook op deze avond een evenement aanbieden voor de inwoners. Deze eerste editie smaakt naar meer en we gaan in 2019 zeker een tweede editie organiseren”, aldus Gombert.