Maandelijks onze agenda per e-mail ontvangen?
Ja. Ik meld me aan!

Over ons

Of u nu op zoek bent naar een locatie voor een teamuitje, personeelsfeest, bruiloft, sportevenement, concert, voorstelling, vergadering, beurs, lezing of seminar; Het Punt is de perfecte locatie!

Bekijk

Sponsoren

Wilt u als bedrijf of organisatie uitdragen dat u maatschappelijk verantwoord onderneemt en cultuur belangrijk vindt? U kunt Het Punt al sponsoren vanaf €500,- per jaar.

Bekijk

Vrienden van het Punt

Draagt u Het Punt een warm hart toe en bent u er trots op dat wij in Twenterand een geweldige ontmoetingsplek en eigen theater hebben? Word dan voor €25,- per jaar vriend van Het Punt!

Bekijk

Vrijwilligers

Vrijwilligers zijn heel belangrijk voor Het Punt. Wij hebben een aantal vaste medewerkers en daarnaast zo’n 35 vrijwilligers. Zij helpen bij vrijwel alle werkzaamheden.

Bekijk

Werken bij

Het Punt is een multifunctionele accommodatie in Vroomshoop. In onze accommodatie zijn onder andere een sporthal, vergaderruimten, Grand Café en theater gevestigd. Door onze ruime openingstijden en vele activiteiten, zijn […]

Bekijk

Locatie & openingstijden

Het Punt is iedere werkdag vanaf 08.15 uur geopend. Op zaterdag is Het Punt geopend indien er activiteiten plaatsvinden in Het Punt.

Bekijk

Organisaties

Het Punt biedt u veel onder één dak. Naast sport, cultuur en horeca kunt u er ook een combinatie van profit- en non-profitorganisaties vinden.

Bekijk

Daar ga je voor zitten

Het Punt is lid van OKTO, Overleg Kleine Theaters Overijssel. OKTO is een stichting waarbij kleine theaters uit Overijssel zich aan kunnen sluiten. De campagne “Theater, daar ga je voor […]

Bekijk

Sponsoren