Maandelijks onze agenda per e-mail ontvangen?
Ja. Ik meld me aan!

Locatie & openingstijden

Openingstijden Algemeen

De openingstijden van het Punt zijn afhankelijk van de activiteiten die in Het Punt plaatsvinden.

Maandag t/m vrijdag: 08:00 uur tot circa 22:00 uur (uitgezonderd vakanties)
Zaterdag: 09:00 uur tot einde laatste activiteit
Zondag: Alleen geopend als er activiteiten in het pand zijn

Openingstijden Balieverkoop tickets

Donderdag & vrijdag: 12:00 uur tot 17.30 uur

Openingstijden (school)vakanties

Tijdens de schoolvakanties gelden afwijkende openingstijden. Kijk voor de actuele openingstijden op onze website onder NIEUWS. Het Punt en onze medewerkers zijn dynamisch en flexibel; uw eindtijd is onze eindtijd. De verenigingen en organisaties die wij huisvesten, hanteren hun eigen openingstijden.

Locatie

Burgemeester Koetjestraat 2 – 4
7681 ZP Vroomshoop
Telefoon: 0546-705050
Email: info@welkombijhetpunt.nl
Website: www.welkombijhetpunt.nl

Burgemeester Koetjestraat is een nieuw aangelegde straat in het centrum van Vroomshoop. De straat is een eerbetoon aan de geliefde ex-burgemeester van Twenterand Helmer Koetje die in 2010 overleed.

Wanneer uw navigatiesysteem de straatnaam niet herkent, kunt u het beste Julianastraat 34 – 38 aanhouden.

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid bij Het Punt en mocht bij Het Punt nu alle parkeerplaatsen vol zijn dan kunt u bij het winkelcentrum achter Het Punt parkeren (adres voor navigatie: Linderflier 25 of Stobbelaan 18). Vanaf hier is het 2/3 minuten lopen naar Het Punt.

Het NS station in Vroomshoop ligt direct achter Het Punt en Het Punt is dus ook per openbaar vervoer perfect bereikbaar. Vanaf het station/perron gaat u met de trap naar beneden, slaat u rechtsaf en dan daarna direct weer rechts (Burgemeester Koetjestraat). De hoofdingang van Het Punt bevindt zich aan de voorzijde van het gebouw. U dient dus even om het gebouw te lopen om bij de hoofdingang te komen. Loopafstand circa 2/3 minuten lopen.