Maandelijks onze agenda per e-mail ontvangen?
Ja. Ik meld me aan!

Sponsoren

Het Punt sponsoren en laat zien dat u cultuur steunt

Wilt u als bedrijf of organisatie uitdragen dat u maatschappelijk verantwoord onderneemt en cultuur belangrijk vindt? U kunt Het Punt al sponsoren vanaf €500,- per jaar. U heeft keuze uit een Bronzen, Zilveren of Gouden sponsorschap. Uiteraard krijgt u daarvoor het nodige aan publiciteit terug. Denk bijvoorbeeld aan vermelding van uw naam op onze sponsorwand, onze website en advertenties op de tv-schermen in Het Punt. Op de jaarlijkse sponsorbijeenkomst ontmoet u vertegenwoordigers van andere cultuurminnende organisaties; goed voor uw netwerk!

Krijgt ons theater uw naam?

Wilt u nog een stap verder gaan in het sponsoren, dan kunt u zelfs uw bedrijfsnaam verbinden aan ons theater. Behalve prominente naamsvermelding op de voorgevel, in het pand en op het scherm voor iedere voorstelling, krijgt u ook gratis kaartjes voor iedere voorstelling die wij organiseren en mag u 1 x per jaar het theater kosteloos gebruiken.

Meer weten over zakelijk sponsoren? Neem dan contact op met Marion Meinderink door het formulier hieronder in te vullen of te bellen via 0546-70 50 50, wij bespreken graag de mogelijkheden met u!

Als particulier Het Punt steunen? Klik dan hier.

Sponsor worden

Sponsoren