Maandelijks onze agenda per e-mail ontvangen?
Ja. Ik meld me aan!

Vrijwilligers

Vrijwilligers zijn heel belangrijk voor Het Punt. Wij hebben een aantal vaste medewerkers en daarnaast zo’n 25 mensen die ons iedere dag vrijwillig assisteren. Zij helpen bij vrijwel alle werkzaamheden in de horeca, de schoonmaak, het theater en de sporthal. Onze vrijwilligers zijn bijvoorbeeld mensen die langdurig werkloos zijn en hun afstand tot de arbeidsmarkt willen verkleinen, mensen die wat willen doen voor de gemeenschap, mensen die cultuur een warm hart toedragen en daarin graag wat willen betekenen of mensen die op zoek zijn naar wat afleiding en/of sociale contacten.

Altijd op zoek naar vrijwilligers!

Door onze ruime openingstijden en vele activiteiten, zijn we altijd op zoek naar nieuwe krachten. Voor diverse functies hebben wij vacatures. Klik op één van onderstaande vacatures om meer te lezen over de functie-inhoud.

Wat heeft Het Punt u te bieden?

Allereerst een leuke werkplek waar veel enthousiaste en gemotiveerde mensen werken. Daarnaast ontvangt u naast een reiskostenvergoeding ook de mogelijkheid om gratis voorstellingen te bezoeken en om workshops en trainingen te volgen. Tevens wordt er minimaal één keer per jaar een gezellig uitje of barbecue georganiseerd.

Wilt u meewerken aan het succes van Het Punt? Meld u dan aan als vrijwilliger door uw gegevens hier achter te laten. Wij nemen dan contact met u op want wij hebben u hard nodig!

Aanmelden als vrijwilliger

 

Sponsoren