Werken bij

Het Punt is een multifunctionele accommodatie in Vroomshoop. In onze accommodatie zijn onder andere een sporthal, vergaderruimten, Grand Café en theater gevestigd. Door onze ruime openingstijden en vele activiteiten, zijn we altijd op zoek naar nieuwe krachten. Voor diverse functies hebben wij vacatures waaronder:

Ben jij ons puntje op de i?

VACATURE | MEDEWERK(ST)ER HORECA
Voor onze veelzijdige organisatie zijn wij op zoek naar een medewerker horeca (vanaf 18 jaar). Zit gastvrijheid in jouw genen? En ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging of een leuk bijbaantje in een gemotiveerd en enthousiast team? Lees dan snel verder!

> Lees meer

Altijd op zoek naar vrijwilligers!

Vrijwilliger horeca

Als vrijwilliger in de horeca bent u het gezicht en het eerste aanspreekpunt voor bezoekers. Voorkomende werkzaamheden die verricht moeten worden zijn; koffie schenken, lunch klaarmaken, bier tappen, schoonmaakwerkzaamheden en het gereed maken van ruimten voor bijvoorbeeld vergaderingen en bijeenkomsten. Voor deze functie is het van belang dat u een representatief voorkomen hebt en dat u over een servicegerichte houding beschikt. U bent zelfstandig en integer en kan zowel in een team als zelfstandig goed functioneren.

> Lees meer


Vrijwilliger conciërge (sporthal)

Als vrijwillige conciërge bent u het gezicht en het eerste aanspreekpunt voor bezoekers. Voorkomende werkzaamheden die verricht moeten worden zijn; toezicht houden, behulpzaam zijn in de sporthal met bijvoorbeeld klaarzetten van toestellen, schoonmaakwerkzaamheden en mensen wegwijs maken. Voor deze functie is het van belang dat u over een servicegerichte houding en goede sociale vaardigheden beschikt. U bent zelfstandig en integer en kan zowel in een team als zelfstandig goed functioneren.

> Lees meer


Vrijwilliger Theater

Als vrijwilliger in het theater bent u behulpzaam bij presentaties en bijeenkomsten. U sluit bijvoorbeeld de beamer en laptop aan.  Voor deze functie is het van belang dat u over een servicegerichte houding beschikt. U hoeft geen technische achtergrond te hebben, maar kennis en ervaring met laptop en beamer is een vereiste. U bent zelfstandig en integer en kan zowel in een team als zelfstandig goed functioneren.

> Lees meer


Vrijwilliger Begeleider sportactiviteiten

Als vrijwilliger sportactiviteiten begeleidt u de activiteiten tijdens de Sport- en Spelmiddagen voor kinderen die Het Punt regelmatig organiseert en denkt u mee over nieuwe activiteiten. Voor deze functie zijn wij op zoek naar gemotiveerde en zelfstandige vrijwilliger die enige ervaring heeft in het begeleiden van activiteiten. Daarnaast beschikt u over een servicegerichte houding. De werktijden zijn afhankelijk van de evenementen/activiteiten en zullen dus op oproepbasis plaatsvinden.

> Lees meer


Gastheer/Gastvrouw tijdens voorstellingen

Als gastheer/gastvrouw bent u aanwezig tijdens voorstellingen in ons theater, georganiseerd door Het Punt. Voorkomende werkzaamheden zijn het begeleiden van gasten naar de garderobe, het theater en het grand café, aan het einde van de voorstelling gasten een prettige avond wensen en wellicht om foto’s maken tijdens voorstellingen.

Wilt u zich hiervoor aanmelden? Vul dan het formulier in onderaan deze pagina!


Poster & folderverspreiding

Als poster & folderverspreider zorgt u voor het verspreiden van diverse reclamematerialen van Het Punt. We zijn op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger die ons kan ondersteunen met het verspreiden van folders, posters en flyers bij de openbare plekken in de gemeente Twenterand (zoals bibliotheken, sportverenigingen, supermarkten etc.). Wij berichten u zodra er nieuw materiaal rondgebracht kan worden.

Wilt u zich hiervoor aanmelden? Vul dan het formulier in onderaan deze pagina!


Vrijwilliger Interieurverzorging

Als vrijwilliger interieurverzorging werkt u meestal samen met een collega om de vele verschillende ruimten in Het Punt schoon te maken volgens een onderhoudsprogramma. De werkzaamheden bestaan onder meer uit het herkennen van onregelmatigheden, schoonmaken van ruimten die als vergaderruimte verhuurd worden, schoonmaken van openbare ruimtes. We zoeken een vrijwilliger die gastvrij, betrouwbaar en integer is maar ook voor resultaat gaat.

> Lees meer


Wat heeft Het Punt u te bieden?

Allereerst een leuke werkplek waar veel enthousiaste en gemotiveerde mensen werken. Daarnaast ontvangt u naast een reiskostenvergoeding ook de mogelijkheid om gratis voorstellingen te bezoeken en om workshops en trainingen te volgen. Tevens wordt er minimaal één keer per jaar een gezellig uitje of barbecue georganiseerd.

Wilt u meewerken aan het succes van Het Punt? Meld u dan aan als vrijwilliger door uw gegevens hier achter te laten. Wij nemen dan contact met u op want wij hebben u hard nodig!

[gravityform id=”8″ title=”true” description=”true”

Vacature | Medewerk(st)er Horeca

Het Punt is een veelzijdige accommodatie in Vroomshoop. In het gebouw is, naast een sporthal, Grand Café en vergaderruimten, ook een theater gevestigd. Het Punt is een thuis voor inwoners […]

Lees verder

MEDEWERKER FINANCIELE ADMINISTRATIE

Voor onze leuke organisatie zijn wij op zoek naar een medewerker financiële administratie voor 8 uur per week. Ben jij thuis in financiële administraties, hou je van aanpakken en vind […]

Lees verder