Maandelijks onze agenda per e-mail ontvangen?
Ja. Ik meld me aan!

Grand Café Het Punt is een gezellige ontmoetingsplek waar gastvriendelijkheid voorop staat. Een plek waar u ’s avonds even afspreekt met vrienden of vriendinnen, u heeft er een zakelijke meeting of u drinkt er een drankje in de pauze of als afsluiter van een voorstelling. Het Grand Café heeft een sportieve hoek met twee biljarts. Ook kunt u er heerlijk ontspannen op de loungebanken of werken aan een van de tafels.

koffie-gebak-thumbbroodje-horeca-thumbbroodje-horeca-thumb2

U kunt er altijd terecht voor een heerlijke kop koffie of een lekker fris getapt biertje. Op onze menukaart staan een aantal eenvoudige maar heerlijke gerechten voor lunch en diner zoals tosti’s, uitsmijters, broodjes en soep. Het Grand Café is open vanaf half elf ’s ochtends tot het einde van de laatste activiteit in het pand.

Menukaart
Broodje ham/kaas                        € 1,50
Pistolet/Waldkorn gezond         € 3,00
Pistolet Brie                                    € 4,50
Pistolet Zalm                                  € 4,50
Tosti Ham/Kaas                             € 2,00
Soep van de week                        € 3,50
Uitsmijter Spek/Ham/Kaas        € 5,00
Bordje Frites                                   € 2,50
Broodje Kroket                              € 2,00
Bamischijf, Frikandel, Kroket     € 1,75

Bent u met z’n tweeën of juist een (grote) groep? Reserveer ruim van te voren. Dan is er veel mogelijk. Neem contact op om samen uw wensen door te spreken.

Lunch

U kunt bij Het Punt terecht voor heerlijke (bedrijfs)lunches. Gezellig met collega’s een geheel verzorgde lunch voor in de pauze, tijdens een vergadering of wanneer u een zakelijke (lunch)afspraak heeft. […]

Bekijk