Maandelijks onze agenda per e-mail ontvangen?
Ja. Ik meld me aan!

Zaalverhuur

Organiseert u een verenigingsavond, bijeenkomst, workshop, vergadering of feest? Denk dan eens aan Het Punt voor het huren van een zaal! Door onze servicegerichte mensen krijgt uw activiteit de persoonlijke aandacht die het verdient. De grote verscheidenheid aan faciliteiten -theater, sporthal, horeca en vergaderruimten- maakt van Het Punt een ideale locatie voor een vergadering of een presentatie, maar ook voor een teambuilding-dag, een sportief evenement of een grote bijeenkomst.

De theaterzaal is vanwege het grote scherm en de aanwezige beamer uitermate geschikt voor een symposium, congres, workshops of een lezing voor maximaal 325 personen. Uiteraard beschikken wij over alle faciliteiten om uw activiteiten te ondersteunen zoals een presentatiescherm, flip-overs met papier en stiften, katheder en microfoon. Uw activiteit in één van onze ruimten kunt u natuurlijk combineren met een drankje en een hapje, een overheerlijke lunch of een gezellige borrel na afloop.

Het Punt ligt op nog geen 3 minuten loopafstand vanaf het NS station en is dus ook per openbaar vervoer perfect bereikbaar. Met de auto? Er is voldoende gratis parkeergelegenheid rondom Het Punt.

Flexibel, servicegericht en van hoge kwaliteit; dat is ons streven bij alles wat we doen en dus ook bij onze zaalverhuur. Heeft u specifieke wensen, laat het ons weten! Zo kunnen wij uw activiteit geheel naar uw wensen laten verlopen.

Zaalverhuur bij het Punt

Voor mogelijkheden, prijzen en beschikbaarheid kunt u, geheel vrijblijvend contact opnemen met Marion Lusseveld door het onderstaande formulier in te vullen of via telefoonnummer 0546-705050.

Theaterzaal huren

Sponsoren